Wednesday, December 07, 2005

Κοίτα να δεις κακογουστιά...

Νοικιάζουμε ένα μεγάλο σπίτι με όμορφα μπάνια, κουζίνα, κ.λ.π. Παρά ταύτα το σπίτι δεν έχει κουρτίνες! Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει σε νοικασμένο σπίτι στην Αμερική. Συνήθως έχουν αυτές τις άσπρες περσίδες τις πλαστικές (όχι ούτε καν αλουμινίου ή από τις άλλες τις υφασμάτινες τις κάθετες, αυτά είναι ψιλά γράμματα….). Καταρχήν είναι πολύ δύσκολο να τις καθαρίσεις και κατα δεύτερο, εε, είναι κάπως ψυχρό το σπίτι με άσπρες πλαστικές περσίδες ολούθε. Καλά για γούστο δε μιλάμε, ποιός το έχασε να το βρούνε αυτοί…
Το χειρότερο βέβαια ήταν που ένα δωμάτιο που νοίκιαζα κάποτε δεν είχε ούτε περσίδες. Λέω στην σπιτονοικοκυρά «Καμιά κουρτινίτσα να βάλουμε;» «Μπα…» μου λέει. «Βάλε ένα σεντόνι….». «Ποιός ήρθε;» Σκέφτηκα εγώ…. Τελικά με τα χίλια ζόρια απόκτησα… τί άλλο; Άσπρες, κακόγουστες, πλαστικές περσίδες… Άντε γεια.

4 comments:

xeniteymenh said...

Α καλά δε το συζητάω, εμάς μας λείπουν και κανά δυό παντελώς...
Κανά δυό άλλα δεν έχουν καν μπαστουνάκι να γυρίζουμε τις περσίδες.... Και το νοίκι; Πάνω από 2 χιλιάρικα δολλάρια... Εξού και η συγκατοίκηση... Αχ καταραμένη ξενιτιά!!! :)

xeniteymenh said...

Να 'σαι καλά, θα σπεύσω...
:)

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι πως θα άλλαζα 1 χρόνο στην Ελλάδα για 1 χρόνο στην California :P

Bliss said...

axaxxaxaxaxaxa

ti 8eeiko postttttttt

axaxaxaxxaxaxa bale sentoni leei h allh!